Byggeri

Kan man fjerne ridser i glas?

Ja, siden 2016 har Glasskeeper hjulpet alle de store entreprenører i hele landet med ridset glas. Ridser i glas kan blive ekstremt dyrt. Kraner, lifte og bortskaffelse er bekosteligt og en bitter oplevelse hvis ridserne er akkurat uden for tolerancerne.

Vi har arbejdet på alle de fine nye adresser i hele København fra eksklusive etagebyggerier til moderne typehuse.

Glas er udsat og belastet under byggeri. Glas er noget af det første der monteres i et byggeri og står ofte ubeskyttet gennem hele byggefasen. Murerarbejde og rengøring efter endt byggeri er ofte årsag til ridser i vinduer og glas.

Hvordan fjerner man ridser i ruder?

Glasskeeper har den fulde ekspertise hvad angår vurdering og udbedring af ridsede ruder, uden udskiftning. Glaspolering er et specialområde der kræver unikke værktøjer, håndelag, tålmodighed og perfektionisme.

Traditionelt vil man udskifte alle glas med ridser. Med Glasskeeper slipper du for lange leveringtider på nyt glas og kan aflevere dit byggeri til tiden uden mangler.

Ofte vil et nyt glas betyde at du starter mere end forfra. Nye aftaler, nye bestillinger, udgifter til montører der skal afmontere, bortskaffe og montere nyt glas, med risikoen for fejlleverancer og nye skader!

Hvis du som byggeleder står med flere ridsede termoruder og din deadline nærmer sig, vil du ringe til Glasskeeper. Vi tager et kig på skaderne og udbedrer dem på stedet.

Vi vil ikke glemme at nævne, at det jo kun koster en brøkdel af en udskiftning…

Ved særlig omfattende glasskader vil man overveje at benytte sin entrepriseforsikring, men når man finder Glasskeeper, vil man se at dette billige alternativ hurtigt fører til et forlig mellem parterne og alle kan komme videre.