Om os

Glasskeeper udfører reparationer og glaspolering i alt slags glas.

Vi er ikke glarmestre, men vi bliver kaldt ud når skaden er kosmetisk.

Glasskeeper har i gennem årene serviceret byggebranchen når ridser i glas oversteg de tilladte tolerancer. De største entreprenører i Danmark har ringet på hos Glasskeeper – for glas er dyrt og en enkelt ridse kan betyde at hele vinduet skal skiftes. Glasskeeper har reddet hundredevis af vinduer fra bekostelige udskiftninger.

Hvad  vi gør – kræver fingerspidsfornemmelse. Glas er et materiale der afslører den mindste fejl og det er  faktisk gennemsigtigt!  En glasreparation skal derfor være fejlfri, hver gang!

Det kan gå galt, glasset kan blive mere ridset ved en reparation end før. Det kan matteres. Det kan bules og forvrænges. Glasskeeper kører en NO CURE NO PAY-politik.

Siden 2016 er Glasskeeper blevet kaldt tilbage èn gang for at gøre arbejdet om, men vi anstrenger os for at det ikke sker igen, UNDSKYLD!

Case:

Salling Rooftop blev etableret 2017 – en oase i hjertet af Århus. Eksklusiv loungestemning på toppen af Århus mest kendte stormagasin. I dette nye byrum er der skabt en overjordisk attraktion der byder på et lækkert cafémiljø, en jazzet arena til den nære oplevelse eller den perfekte playliste til din middag i de sidste stråler over Århus skyline. I dette helt særlige rum løfter og sænker det mange plateauer sig som man føler en særlig vægtløs tilstand der kun trumfes af den helt unikke konstruktion – gangbroen over gågaden! Her er føler du dig absolut vægtløs. For omkring 30 meter over gågaden ligger den gennemsigtige glasplade der giver dig den mindtwistende illusion at svæve og falde på samme tid. Denne attraktion var allerede året efter besøgt af 1 million gæster. Dette slider på glasset og efter en vintersæson med salt og store støvler var det ikke længere muligt at se gågaden! Glaseksperten og Glasskeeper besluttede at bringe landets mest besøgte turistatrraktion tilbage til sin Wauuw-Wow-effekt! Glasskeeper tilser og vedligeholder nu denne unikke glasplade på fast basis!